lunes, 2 de septiembre de 2013
Així és, les vacances han estat molt bé, però , ja hem de tornar a l’escola i cal preparar-se un poc, per a que la tornada siga un èxit.

    Alguns consells:

P CANVI D’HORARI: Ara toca matinar, així que una setmana abans proposa’t gitar-te més prompte i posa el despertador cada dia acostan-te a l’hora que t’hauràs d’alçar en els dies de col·legi.  Voràs com no et costa tant quan arribe el moment, estaràs ja adaptat.
            Quant convé dormir?
- fins als 5 anys : entre 11 i 13 hores.
- en Primària: entre 10 i 11 hores.
- els adolescents: unes 9 hores.

P MATERIAL: Organitza’t tot el material que et farà falta: llibres, llibretes, bolígrafs, agenda, etc. Pots fer-te un llistat .

P MENJAR BÉ: Menja variat, no oblides la fruita i la verdura. Molt important és el desdejuni, et donarà energia tot el matí.

P MOVIMENT: Cal que practiques algún esport adequat a la teua edat. És bo per a soltar tensions, per a millorar la salut, per a aprendre disciplina, …

P PUNTUALITAT: Arribar puntual a classe és molt important, crees un hàbit positiu i a més no et perds temps de les assignatures ni molestes a la resta de companys i professors.

PMENYS TELE I ORDINADOR: Marca’t un temps per a vore la tele o utilitzar l’ordinador, temps no superior a mitja hora seguida.

P DISFRUTA I APROFITA: Disfruta del que aprens, dels moments amb els companys i aprofita el temps en l’escola, és una inversió en el teu futur, on tu seràs el protagonista.


No hay comentarios:

Publicar un comentario